Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

OFFICIEEL: Carlos Bacca verlaat AC Milan en heeft nieuwe uitdaging beet

Carlos Bacca trekt naar Villarreal

Ondanks 34 doelpunten en 9 assists in 77 wedstrijden voor AC Milan mocht Carlos Bacca deze zomer beschikken bij de Italianen. De steenrijke Chinese eigenaars kochten immers André Silva voor 38 miljoen euro weg bij FC Porto. 

Bacca keert zo terug naar de Primera Division, waar hij van 2013 tot 2015 eerder al het mooie weer maakte bij Sevilla. Deze keer trekt onze gewezen topschutter naar Villarreal.

Naar verluidt huren de Spanjaarden de 30-jarige aanvaller voor één seizoen en is er zo’n 2,5 miljoen euro met de deal gemoeid. De aankoopoptie zou zo’n 15,5 miljoen euro bedragen. In de zomer van 2015 betaalde AC Milan nog 30 miljoen euro voor Bacca.

Carlos Bacca naar Villarreal

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws