Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

“Nu weet iedereen waarom Club Coopman niet tegen hen wou laten spelen”

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

Club Brugge is voorlopig nog altijd alleen leider in de Jupiler Pro League met het maximum van de punten na drie speeldagen, al kan Sporting Charleroi nog naast Club komen als het wint van Anderlecht. Club klopte vrijdagavond al Zulte Waregem met 1-2. Sander Coopman moest het allemaal vanop de tribune aanschouwen.

De middenvelder mocht immers niet in actie komen tegen Club tenzij Zulte Waregem bijna 1 miljoen euro op tafel legde. Dat waren de clubs overeengekomen bij het sluiten van zijn huurdeal. Francky Dury baalt er nog altijd van. “Coopman wisselen was echt niet makkelijk”, zucht hij bij Voetbalkrant.

“Sander liep tijdens de eerste competitiewedstrijden van het seizoen de meeste meters en haalde een heel hoog rendement in het combinatievoetbal dat wij op de mat willen leggen. Nu weet iedereen meteen waarom Club Brugge tijdens de onderhandelingen zo hard heeft aangedrongen om Sander niet tegen hen te laten spelen.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws