Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Niet iedereen even blij voor Izquierdo: “Dat vinden wij een tegenvaller”

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

José Izquierdo stak nooit onder stoelen of banken dat hij Club Brugge deze zomer wilde verlaten voor een topcompetitie en met enige vertraging heeft hij zijn transfer nu eindelijk beet. Donderdag communiceerde Brighton & Hove Albion dat alle partijen een akkoord bereikt hadden over een transfer. Iedereen lijkt de Gouden Schoen die stap te gunnen, al plaatsen sommigen bedenkingen.

Zo heeft Ludo Vandewalle, de chef voetbal van Het Nieuwsblad, zijn twijfels bij de clubkeuze van Izquierdo. “Dat de bestemming Brighton & Hove Albion is, vinden we dan weer een tegenvaller voor ­Izquierdo. De 25-jarige Colombiaan komt daar in een team terecht dat in de Premier League tegen de degradatie zal vechten. En dat knokken mag zelfs in de onderste regionen van de meest gemediatiseerde competitie ter wereld letterlijk worden genomen”, legt hij uit.

“Wie vorig seizoen al eens een wedstrijd van Sunderland, Middlesbrough, Hull City of Burnley bekeek, weet dat wedstrijdmentaliteit ver boven de flair van de spelers uitsteekt. ­Izquierdo zal niet moeten aanzetten voor een dubbelpass die de vijandige verdediging aan flarden rijt. Die komt er niet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws