Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Mysterie uitgeklaard: daarom rekent Ivan Leko niet op Dorin Rotariu’

Dorin Rotariu (Club Brugge - AZ)

Club Brugge heeft tot op heden een erg ruime spelerskern en Ivan Leko moet dan ook wekelijks spelers teleurstellen. Eén van de opvallende afwezigen in de Brugse selecties tot dusver was Dorin Rotariu. In de Play-Offs van vorig seizoen was de 22-jarige Roemeen namelijk nog één van de smaakmakers onder Michel Preud’homme. Al heeft onze coach wel degelijk een goede reden voor de niet-selectie van Rotariu.

Volgens Roemeense media heeft Rotariu zich tijdens het tussenseizoen flink laten gaan. Elke Club-speler kreeg in de zomer een persoonlijke lijst met zich mee, met daarop gedetailleerde richtlijnen van hetgeen van hem verwacht werd om fysiek in vorm te blijven.

Bij de testen in aanloop naar de voorbereiding op voetbalseizoen 2017-2018 werd er nagegaan wie zich al dan niet aan zijn zomerschema gehouden had. Fanatik weet dat de resultaten bij Rotariu nogal schokkend waren.

Zo zou de winger zich absoluut niet aan zijn trainingsschema gehouden hebben, hetgeen uiteraard niet in goede aarde viel bij de technische staf. De speler kampt momenteel met een serieuze achterstand en wordt door de grote concurrentie mogelijk nog uitgeleend deze zomer.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws