Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mulder neemt het op voor onverwachte Brugse bankzitter: “Ik vind dat die jongen weinig vertrouwen krijgt”

Jan Mulder (analist)

Club Brugge won zondagnamiddag overtuigend met 4-0 van Standard. In de spits koos Ivan Leko voor het duo Abdoulay Diaby – Wesley Moraes. Jelle Vossen, die tot dusver in alle competitiematchen mocht starten, moest op de bank plaatsnemen tegen de Rouches. Jan Mulder neemt het voor hem op.

Wesley en Diaby speelden beiden een verdienstelijke wedstrijd, maar enkel onze Braziliaan vond de weg naar doel. Diaby werd oog in oog met Guillermo Ochoa in extremis gestuit door een kattensprong van de Mexicaanse goalie. Desondanks is Jan Mulder grote fan van Vossen, die twintig minuten voor tijd mocht invallen.

“Ik vind het altijd jammer als Jelle niet mag starten. Hij stelt nooit teleur en komt altijd aan z’n cijfers… Ik vind dat die jongen weinig vertrouwen krijgt bij Club Brugge. En langs de andere kant zou ik bijna medelijden krijgen met Standard, maar misschien gaat de aandacht dan niet genoeg naar Brugge. Want die hebben goed gespeeld en verdiend gewonnen”, klinkt het bij PlaySports Studio Live.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws