Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Michel Preud’homme legt opmerkelijk aanbod naast zich neer’

Michel Preud'homme met Club-sjaal

Michel Preud’homme (58) hield het na afloop van vorig seizoen voor bekeken als trainer van Club Brugge. De ervaren oefenmeester genoot de voorbije maanden van een deugddoende vakantie en het is voorlopig niet meteen duidelijk wat zijn toekomstplannen zijn.

Dat neemt niet weg dat verschillende clubs al bij de gewezen doelman aanklopten en hem een aanbod deden. Zo weet Kingfut dat de Egyptische topclub Zamalek aan Preud’homme dacht.

De Luikse oefenmeester zal evenwel niet in Egypte aan de slag gaan, zo meldt het medium. De reden daarvoor is simpel: Preud’homme zou aan de clubleiding van Zamalek laten weten hebben dat hij een sabbatjaar inlast.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws