Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Meunier drukt door voor absolute toptransfer’

Thomas Meunier (Club Brugge)

Het is nog altijd maar een jaar geleden dat Thomas Meunier vertrok bij Club Brugge om de stap naar Paris Saint-Germain te zetten. Daar veroverde hij sneller dan verwacht een basisplaats en speelde hij zich in de kijker van een tot de verbeelding sprekende club.

Volgens AS is Meunier immers in beeld bij Real Madrid, dat deze zomer Danilo verkocht aan Manchester City en daardoor op de rechtsachter geen doublure heeft voor Daniel Carvajal. Meunier zou daarvoor een interessante en vooral goedkope optie zijn, want de Rode Duivel moet ‘slechts’ 15 tot 20 miljoen euro kosten.

Opvallend: volgens OKDiario is het Meunier zélf die aandringt op de transfer. Hij zou beseffen dat zo’n kans zich maar één keer voordoet en ziet bovendien weinig perspectieven bij PSG dit seizoen. De Franse topclub haalde immers Dani Alves binnen, waardoor de speelkansen van Meunier beperkt lijken te zullen zijn.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws