Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Met deze video en woorden neemt Izquierdo afscheid van Club Brugge en zijn fans

Izquierdo neemt afscheid van Club Brugge

José Izquierdo is officieel een speler van Brighton & Hove Albion FC. De 25-jarige Colombiaan trekt na drie jaar Club Brugge richting de Premier League. Hij won met Blauw-Zwart de Supercup, de Beker van België en het kampioenschap. De Gouden Schoen was voor Joske de kers op de taart. 

Nu de complexe transfer voor de volle 100% is afgerond, heeft Izquierdo op Instagram afscheid genomen van Club en zijn supporters. Dat deed hij met onderstaande video en de volgende woorden.

“Ik wil een stad en een Club bedanken die voor mij deuren geopend heeft, die me de mogelijkheid gegeven heeft om mijn kwaliteiten als voetballer te tonen en die me altijd schitterend behandeld heeft. Club zorgde ervoor dat ik me altijd thuis voelde. Ondanks het koude weer en de grote afstand tot mijn familie en vrienden, voelde ik dankzij jullie steun altijd warmte en nooit eenzaamheid. Bedankt FANS, spelers, staf en coaches voor fantastische tijden. Mijn excuses voor de slechte momenten, maar vergeet nooit de goeie! HEEL ERG BEDANKT VOOR ALLES! #WeAreBruges #SuperBruges #WeAreWonderful.”

I want to thank a city and a Club who opened me his doors to show my Football and which treated me amazing and maked me feel like I was at home, making the distance from my country it would seem closer, without matter the cold in weather or being alone far of my Family and friends because with you supporting always I felt warm and accompanied thanks to all of you, FANS, Players, Staffs, Coaches, 4 Fantastic 😂, Deavy, Wim, Shady, Rafa, Familia Daza, Familia Osorio and any person that I met in this adventure in Brugge who gave me something from them to help me in any situation that I couldn’t fix it alone. Sorry for the bad moments and never forget the nice ones. THANKS A LOT FOR EVERYTHING! #WeareBruges! #SuperBruges! #WEAREWONDERFUL! @clubbrugge @feliosorio11 @leodazacu @yosoypeter7 @sebastianrios.6 @goprosport.agency @cristian.gonz @ncapuozzo

Een bericht gedeeld door José Izquierdo (@joseizquierdo7) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws