Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Maxime Lestienne heeft knappe transfer beet’

Maxime Lestienne (Club Brugge)

Maxime Lestienne zit momenteel op een zijspoor bij Rubin Kazan. Afgelopen seizoen kwam hij zestien wedstrijden in actie, waarin hij drie keer de weg naar doel vond. Met een prijskaartje van zo’n tien miljoen euro presteerde de ex-Bruggeling dan ook onder de verwachtingen in Rusland. En dus mag hij andere oorden opzoeken. 

Lestienne staat op het punt om aan de slag te gaan in de Primera Division. Het Nieuwsblad meldt namelijk dat de 25-jarige flankaanvaller in verregaande onderhandelingen is met Las Palmas, dat vorig seizoen veertiende eindigde in de Spaanse eerste klasse. Volgens de lokale pers zou de overgang zelfs vandaag nog afgerond kunnen worden.

Onze gewezen smaakmaker verzilverde in 2014 zijn goeie prestaties op Jan Breydel met een lucratieve transfer naar het Qatarese Al-Arabai, dat de linkspoot via uitleenbeurten in waarde wilde laten toenemen. Lestienne kende – onder meer door het verlies van zijn ouders – echter moeilijke passages bij Genoa en PSV, maar Rubin Kazan gooide hem een reddingsboei toe. Al lijkt het dus bij één jaar Rusland te zullen blijven.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws