Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Martinez houdt deze 4 Bruggelingen in de gaten als potentiële Rode Duivels’

Roberto Martinez (bondscoach Rode Duivels)

Vrijdag maakt Roberto Martinez zijn selectie bekend voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Gibraltar en Griekenland. De bondscoach gaf onlangs aan dat hij een hoop spelers op de voet volgt, waaronder ongetwijfeld ook enkele Bruggelingen. 

“Ik heb een lijst van 57 Belgische spelers die in aanmerking komen”, vertelde Martinez onlangs, terwijl hij ook enkele hints dropte over zijn selectie. Voer genoeg voor La Dernière Heure om de denkoefening te maken en de volledige lijst van 57 potentiële Rode Duivels te voorspellen.

Doelmannen
Thibaut Courtois, Simon Mignolet, Matz Sels, Koen Casteels, Hendrik Van Crombrugge, Colin Coosemans

Verdedigers
Vincent Kompany, Jan Vertonghen, Toby Alderweireld, Thomas Meunier, Laurent Ciman, Thomas Vermaelen, Christian Kabasele, Dedryck Boyata, Jason Denayer, Thomas Foket, Jordan Lukaku, Sebastien Pocognoli, Luis Cavanda, Björn Engels, Laurens De Bock, Dorian Dessoleil, Timothy Derijck, Dion Cools, Senna Miangue, Nicolas Lombaerts, Timothy Castagne

Middenvelders
Axel Witsel, Moussa Dembélé, Kevin De Bruyne, Marouane Fellaini, Nacer Chadli, Radja Nainggolan, Youri Tielemans, Leander Dendoncker, Sven Kums, Hans Vanaken, Julien De Sart, Dennis Praet, Steven Defour

Aanvallers
Eden Hazard, Christian Benteke, Romelu Lukaku, Michy Batshuayi, Yannick Carrasco, Dries Mertens, Divock Origi, Thorgan Hazard, Kevin Mirallas, Siebe Schrijvers, Theo Bongonda, Adnan Januzaj, Charly Musonda, Zakaria Bakkali, Laurent Depoitre, Landry Dimata, Leandro Trossard

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws