Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert strooit met lof naar Club-speler: “De wedstrijden op training zijn voor hem WK-finales”

Limbombe, De Bock en Dennis (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge haalde deze zomer heel wat vers bloed binnen, maar de meest opvallende nieuwkomer is zonder enige twijfel Emmanuel Bonaventure Dennis. De 19-jarige Nigeriaan is samen met Zinho Gano topschutter in de Jupiler Pro League en veroverde in geen tijd alle Brugse supportersharten. Vincent Mannaert ziet het graag gebeuren.

Net zoals iedereen had onze algemeen manager verwacht dat Dennis tijd zou nodig hebben om zijn stempel te drukken bij Club. “Ik rekende op een aanpassingsperiode van twee à drie maanden.” Niet dus. “Die jongen heeft een ongelooflijke wil om te slagen. De wedstrijden op training zijn voor hem telkens WK-finales.”

“Enerzijds denk ik dat hij nog een terugval zal kennen. Anderzijds is het een speler waar je nooit klaar mee bent. Hij kan slecht in de wedstrijd zitten, maar je moet hem als verdediger altijd in de gaten houden. Hij heeft een fantastisch fysiek potentieel. Qua explosiviteit is hij top. Hij moet nog wel stappen zetten in het maken van juiste keuzes, wanneer een actie inzetten en wanneer niet. We zullen erover waken dat hij de juiste focus blijft houden: hard werken en trainen”, verzekert Mannaert in Het Nieuwsblad.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws