Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert kondigt 2 opstekers aan voor Play-Off matchen tegen AEK Athene

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Vrijdagmiddag kwam AEK Athene uit de bus als tegenstander voor de vierde en laatste voorronde op weg naar de Europa League. Vincent Mannaert had liever een andere opponent gezien, maar verduidelijkt dat kwalificatie voor de groepsfase absoluut de doelstelling is.

“Natuurlijk hadden we liever een meer haalbare tegenstander getroffen”, opent onze algemeen manager bij Sporza. “Het is bij het moeilijkste wat er uit de bus kon komen. Dat was met Basaksehir zo en is nu met AEK Athene opnieuw het geval. AEK is een tegenstander van een hoog niveau. Een team dat vorig jaar dat ticket heeft afgedwongen door het winnen van de Play-Offs en voor Panathinaikos, PAOK en Panionios is geëindigd.”

Club moet ook opnieuw eerst thuis aan de bak, hetgeen ze eveneens hadden willen vermijden. “Het is een team met een fanatieke aanhang. Daarom hadden we gehoopt om eerst op verplaatsing te spelen en de terugwedstrijd thuis af te werken, maar het ziet ernaar uit dat het anders zal moeten. We hebben nu geen vangnet meer, dus moeten we zorgen dat we ons over 2 wedstrijden kunnen kwalificeren voor de groepsfase van de Europa League. Gemakkelijk zal dat niet worden, maar we moeten er vol voor gaan, kwalificatie is absoluut de doelstelling.”

Tot slot heeft Mannaert twee keer goed nieuws voor de drukke weken die Blauw-Zwart tegemoet gaat. “We kunnen gelukkig normaal gezien Poulain en Wesley recupereren. Dat zullen we nodig hebben, want de heenwedstrijd is al op 17 augustus en de terugwedstrijd een week later. We hebben voordien ook de uitwedstrijd naar Zulte Waregem en de uitwedstrijd naar Kortrijk. Augustus sluiten we af met de thuiswedstrijd tegen Standard. Het beloven flinke wedstrijden te worden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws