Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Mannaert komt met update van transferplannen na CL-uitschakeling: “Eerstdaags grote transfer”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge is er niet in geslaagd om voor de tweede opeenvolgende keer de groepsfase van de Champions League te bereiken. Geen ramp, maar de Europa League is volgens Vincent Mannaert wél een must. Komende weken zal Blauw-Zwart zijn spelerskern dan ook nog versterken. 

“Het Europese verhaal van Club mag absoluut niet eindigen in augustus”, verduidelijkt onze algemeen manager in gesprek met Het Nieuwsblad. Al vindt Mannaert de uitschakeling tegen Istanbul Başakşehir al bij al logisch. “De Turken gaan verdiend door. We waren al pessimistisch bij de loting, toen we een ploeg tegenover ons kregen die Fenerbahçe en Galatasaray achter zich had gelaten. Wij moesten dan weer een nieuwe coach en nieuwe spelers inwerken. Başakşehir was beter, maar het is duidelijk dat we beter moeten kunnen dan dit.”

Onze CEO kondigde na de CL-uitschakeling in het Fatih Terim Stadion eveneens aan dat er transfers op til zijn op Jan Breydel. “We blijven bij ons plan. We willen nog minstens één gerichte versterking doen, wanneer José Izquierdo eerstdaags zal vertrekken. Er is ook interesse voor Stefano Denswil en Bjorn Engels, daarop zullen we misschien nog moeten anticiperen.” Mogelijk gaat Club voor zijn nieuwe centrale verdediger in de Serie A shoppen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws