Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Ludovic Butelle weet waar hij aan toe is’

Ludovic Butelle (Club Brugge)

Ludovic Butelle speelde een belangrijke rol bij het binnenhalen van de veertiende landstitel, maar vorig seizoen keepte hij met ups en downs. Tijdens de Play-Offs zag Michel Preud’homme zich zelfs genoodzaakt om de 34-jarige Fransman opzij te schuiven voor Ethan Horvath. 

Dit seizoen is de doelmannen pikorde van Ivan Leko duidelijk: Horvath – Hubert – Teunckens, tenzij die laatste nog uitgeleend wordt aan het Nederlandse Excelsior.

De overbodige Butelle werd vandaag nadrukkelijk aan Lierse gelinkt, maar de club uit 1B blijkt niet kapitaalkrachtig genoeg om het Brugse sluitstuk naar het Lisp te halen. Dat meldt Club-watcher Tomaes Taecke van Het Laatste Nieuws.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws