Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Limbombe kan opmerkelijke transfer realiseren’

Anthony Limbombe (Club Brugge - AZ)

Anthony Limbombe liet vorig seizoen mooie dingen zien bij Club Brugge, maar een pubalgieblessure gooide vervolgens roet in het eten. Dit jaar kwam onze 23-jarige flankaanvaller nog geen minuut in actie. Uit disciplinaire redenen, zo gaf Ivan Leko aan. Op bezoek bij Sporting Lokeren behoorde Limbombe wél opnieuw tot de selectie, maar moest hij uiteindelijk alsnog plaatsnemen op de tribune. Ook in de belangrijke matchen tegen Istanbul Başakşehir maakte de winger geen deel uit van de plannen van onze coach.   

De kans is dan ook reëel dat Limbombe openstaat voor de concrete aanbiedingen die hij momenteel op zak heeft. Zo weet Het Nieuwsblad dat landskampioen Feyenoord aan zijn mouw trekt. Bij onze noorderburen zou de vleugelspits alleszins uitzicht hebben op speelgelegenheid in de Champions League.

Ook het Franse Toulouse strijdt om de handtekening van Limbombe. Vorig jaar was de club uit de Ligue 1 nog de grootste concurrent voor Club om de speler binnen te halen. Maar bij deze doen ze dus een nieuwe poging. Club Brugge betaalde 2,5 miljoen euro voor Limbombe en zal hem dus niet voor een habbekrats laten gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws