Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko weet waarom het misliep tegen Başakşehir: “Zij zijn veel te jong op dit niveau”

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge kon woensdagavond niet stunten op Turkse bodem. Vooraf wist Blauw-Zwart echter al dat het voor een aartsmoeilijke opdracht stond. Istanbul Başakşehir had immers al een jaar lang niet meer verloren in eigen huis. 

“Başakşehir is een goeie ploeg, maar wij moeten veel meer brengen. Ik wil ook geen excuses zoeken en naar de twee penaltyfases verwijzen, want zij waren simpelweg de betere ploeg”, is Ivan Leko eerlijk tegenover Sporza Radio. Zijn grootste teleurstelling was echter het gebrek aan fighting spirit bij zijn manschappen.

Ook het mentale aspect speelt volgens onze trainer een rol. “Binnen de club zijn ze nog volop bezig met inkomende en uitgaande transfers. Dat helpt natuurlijk niet, maar dat is bij elke club zo.” Tot slot speelde ook het gebrek aan ervaring een cruciale rol volgens de 39-jarige Kroaat. “Voor sommige spelers zoals Dennis en Touba was het hun eerste wedstrijd in Europa. En dan heb je nog onze verdediging en keeper, die op dit niveau veel te jong zijn. Maar door wedstrijden te spelen en tijd zullen we zeker op het gewenste niveau geraken.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws