Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko verrast vriend en vijand: de 11 namen bij KV Kortrijk en Club Brugge

Thibault Vlietinck (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Club Brugge wil zondagavond zijn tot dusver perfecte rapport in de Jupiler Pro League uitbreiden met een driepunter in het Guldensporenstadion. Als de manschappen van Ivan Leko de volle buit pakken tegen KV Kortrijk, loopt Blauw-Zwart 8 punten uit op Anderlecht. Paars-Wit verloor eerder vandaag immers verrassend met 2-3 van Sint-Truiden.

In vergelijking met de Europese thuismatch tegen AEK Athene tovert Leko heel wat nieuwe namen in zijn elftal. Zo rekent onze coach vandaag sowieso niet op gevestigde waarden als Emmanuel Dennis, Helibelton Palacios, Marvelous Nakamba, Stefano Denswil, Bjorn Engels en Timmy Simons. Kapitein Ruud Vormer zit dan weer op de bank. Jongens als Abdoulay Diaby, Thibault Vlietinck, Dion Cools, Jordi Vanlerberghe en German Mera krijgen wél hun kans tegen De Kerels.

De opstelling maakt met andere woorden erg duidelijk dat Club in deze fase van de competitie voorrang geeft aan de Europese terugmatch van komende donderdag tegen AEK Athene. Blauw-Zwart moet dan een scoreloos gelijkspel uit de heenwedstrijd zien op te halen om alsnog de groepsfase van de Europa League te bereiken.

Opstelling Club Brugge

Horvath – De Bock, Mera, Mechele – Cools, Vanlerberghe, Vanaken, Vlietinck – Diaby, Vossen en Refaelov

Bankzitters: Hubert, Masovic, Touba, Vormer, Limbombe, Perbet en Wesley

Op de tribune: Emmanuel Dennis, Riley McGree en Jens Teunckens

Opstelling KV Kortrijk

Kaminski – Verboom, Kumordzi, Kovacevic, Van Loo – De Smet, Van der Bruggen, Ajagun, Lepoint – Chevalier en Stojanovic

Bankzitters: Bruzzese, Kagelmacher, Rougeaux, Kage, Budkivskyi, Ouali en D’Haene

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws