Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko reageert op vertrek van Izquierdo en laat zich uit over zijn potentiële vervanger

José Izquierdo (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge neemt afscheid van José Izquierdo. De 25-jarige Colombiaan wordt bij Brighton & Hove Albion FC herenigd met gewezen publiekslieveling Mathew Ryan. Ivan Leko reageert op de monstertransfer van Blauw-Zwart.

“Gezien zijn kwaliteit is het jammer dat hij weg is”, vertelt Leko op zijn persconferentie in aanloop naar de match tegen Zulte Waregem. “Maar langs de andere kant moet je blij zijn dat we als Club een speler geholpen hebben zo’n groei te maken dat hij een toptransfer kan afdwingen. Het is een goede zaak voor de speler en de Club, dat moeten we respecteren. En ten slotte is het een mooi teken naar de andere spelers binnen de Club: met hard werk, mentaliteit en talent kan je in de voetsporen van José treden.”

Hoewel Leko de voorbije weken meermaals aangaf dat hij graag nog ‘een speler die een match kan beslissen’ erbij wil, hoeft dat niet per se een vervanger voor Joske te zijn. “We hebben al Dennis en Limbombe, dat zijn twee spelers met hetzelfde profiel. We hebben daar op dit moment genoeg kwaliteit. Een speler met een individuele flits hebben we al in onze ploeg. We hebben extra kwaliteit nodig, maar een vervanger voor Izquierdo niet echt”, besluit onze coach op de officiële website.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws