Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko oordeelt over invalbeurten Limbombe en Diaby: “Hij kan beslissend worden voor ons”

Limbombe - Vanaken (Club Brugge - AZ)

Club Brugge kende zondagavond de nodige moeite met Eupen, maar won wel verdiend met 3-1. Vooral de inbreng van Anthony Limbombe zorgde voor extra gevaar voor het doel van Hendrik Van Crombrugge. Ook invaller Abdoulay Diaby liet zich opmerken met onder meer een doelpunt. Ivan Leko analyseert.

Onze trainer hamert voornamelijk op het collectief, maar heeft daarnaast ook een pluim voor enkele spelers in petto. “Limbombe is goed ingevallen. We wisten dat er tegen Eupen geen ruimte was en dus hebben we hem ingebracht om acties te maken. Ik heb gezien dat hij in verdedigend aspect alles wou doen, met volledige focus en concentratie. Bovendien deed hij in aanvallend opzicht enkele goede collectieve acties”, klinkt het op de officiële website.

“Ik was ook blij dat Diaby na meer dan een jaar nog eens kon scoren”, gaat Leko verder. “Hij kan beslissend worden voor ons. Bovendien scoorde ook Dennis weer een belangrijk doelpunt. Maar onze sterkte moet het collectief zijn. Het is niet belangrijk wie er schittert. Volgende keer is het misschien Jelle, Hans of Rafa. Maar wie er uitblinkt, is niet belangrijk. Het is het team dat telt.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws