Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko moet twee sterkhouders missen tegen AS Eupen

Rigaux en Leko (Westkapelle - Club Brugge)

Na de ontgoochelende uitschakeling in de Champions League tegen Basaksehir deze week, wil Club Brugge in zijn eerste thuiswedstrijd dit seizoen in de competitie ongetwijfeld iets goed maken. AS Eupen moet het kind van de rekening worden, maar Ivan Leko kreeg wel weer tegenvallend nieuws.

De coach zal het zondag immers zonder Stefano Denswil en José Izquierdo moeten doen. Kwatongen beweren dat het duo met een transfer bezig is, maar volgens Club zijn ze geblesseerd. Van hun afwezigheid profiteert German Mera om voor het eerst de kern te halen en mogelijk ook te debuteren, terwijl ook Anthony Limbombe weer een plaatsje in de selectie krijgt.

De selectie

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Palacios, Engels, Mechele, Mera en Touba
Middenvelders: Simons, Vanlerberghe, Nakamba,  Vormer en Vanaken
Aanvallers: Refaelov, Vlietinck, Diaby, Vossen, Perbet, Dennis en Limbombe

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws