Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko legt uit waarom hij Denswil passeerde tegen Eupen

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Ivan Leko maakte gisteren zijn selectie bekend voor de wedstrijd tegen Zulte Waregem en daarin keerde een opvallende naam terug: Stefano Denswil. De Nederlander werd vorige week tegen AS Eupen nog gepasseerd wegens een ‘lichte blessure’, al gaf hij nadien op Instagram aan dat hij wel degelijk gewoon fit was.

Maar Ivan Leko houdt voet bij stuk: Denswil was niet fit. “Stefano heeft drie dagen goed getraind. Als ik spreek over fit zijn, dan spreek ik ook over mentaal fit zijn. Niet alleen technisch of medisch”, legt hij uit in Het Laatste Nieuws.

“Jarenlang is er nooit een probleem geweest met Denswil. Maar het is normaal dat wanneer je elke dag iets hoort, dat ook in je hoofd gaat spelen. En dan kan je mentale focus geen honderd procent zijn. Dat wil niet zeggen dat hij niet kan spelen. Het is wel niet gemakkelijk je te focussen op een wedstrijd wanneer je altijd maar hoort: zoveel miljoen, die club, dan weer zoveel miljoen…”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws