Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Leko heeft moeilijke knoop doorgehakt na terugkeer Wesley: 1 centrumspits wordt gepasseerd

Wesley Moraes hartje (Club Brugge - Charleroi)

Na een 6 op 6 tegen Sporting Lokeren en KAS Eupen staat Club Brugge voor de lastige verplaatsing naar Zulte Waregem. Blauw-Zwart heeft het de laatste jaren altijd moeilijk in het Regenboogstadion en bovendien pakten de manschappen van Francky Dury eveneens 6 op 6 tegen KAS Eupen en Sint-Truiden.

Ivan Leko kan tegen Essevee opnieuw een beroep doen op Wesley Moraes. De 20-jarige Braziliaan stond een tijdje aan de kant met meningitis, maar is intussen weer helemaal fit (en niet langer geschorst). Voor het geblesseerde drietal Benoît Poulain, Laurens De Bock en Elton Acolatse komt de match tegen Zulte nog te vroeg.

Niet geblesseerd, maar wél gepasseerd is Jérémy Perbet. Zoals woensdag voorspeld is de terugkeer van Wesley slecht nieuws voor de van AA Gent overgekomen aanvaller. Jelle Vossen en Abdoulay Diaby genieten momenteel de voorkeur.

Selectie Club Brugge voor uitmatch tegen Zulte Waregem

Doelmannen: Horvath, Hubert en Teunckens
Verdedigers: Palacios, Engels, Mera, Mechele, Denswil en Touba
Middenvelders: Simons, Vormer, Nakamba, Vanlerberghe en Vanaken
Aanvallers: Refaelov, Dennis, Limbombe, Vossen, Wesley en Diaby

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws