Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘KV Kortrijk wil shoppen bij Club Brugge’

Jelle Vossen (Club Brugge - Kortrijk)

KV Kortrijk is met een 7 op 15 behoorlijk begonnen aan het nieuwe voetbalseizoen, maar voorin missen De Kerels nog een goalgetter. Yannis Anastasiou & co denken zowel aan een aanvaller van Club Brugge als van RSC Anderlecht.

Volgens Het Nieuwsblad onderhandelt KV Kortrijk momenteel met twee spelers: Jérémy Perbet en Silvère Ganvoula. Ondanks het feit dat Perbet op 1 juli pas neerstreek op Jan Breydel, zit hij door de grote concurrentie nu al op een zijspoor bij Club Brugge.

Ganvoula is de derde spits bij Anderlecht, maar mogelijk trekken René Weiler en de zijnen nog een extra aanvaller aan. In beide gevallen zou het overigens om een uitleenbeurt gaan.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws