Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kritiek voor Horvath: “Ik ben niet overtuigd van zijn techniek”

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge won zondagavond met 1-2 op het veld van KV Kortrijk. De meeste waarnemers schoven Hans Vanaken, German Mera, Abdoulay Diaby en Ethan Horvath daarbij naar voren als uitblinkers bij Blauw-Zwart, maar Geert De Vlieger tempert het positivisme rond onze jonge doelman.

“Horvath bleef koel tegen Kortrijk, deed zijn ding en pakte uit met enkele goeie reddingen”, opent onze ex-doelman. “Maar hij mag zich nog iets meer laten gelden. Hij liet zich in een paar luchtduels wegzetten en kreeg dan wel de fout mee, maar dan denk ik: ‘duw jij hen zélf maar eens.’ Ook van zijn techniek ben ik nog niet overtuigd. Daar is nog wat werk aan, maar hij is nog jong.”

Al ziet De Vlieger de Brugse goalie wel vooruitgang boeken ten opzichte van zijn eerste wedstrijden voor Blauw-Zwart. “Die beginnersfouten van vorig seizoen zien we toch niet meer, dat is al positief”, oordeelt hij in Het Nieuwsblad. Horvath moest overigens ook naast het veld redding brengen. Zo werd hij bekogeld met muntstukken en bier.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws