Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Kritiek voor Club Brugge: “In dat geval is Leko even onbetrouwbaar als het bestuur”

Edward Still en Ivan Leko

Heel wat supporters fronsten de wenkbrauwen toen Club Brugge begin juli Jérémy Perbet uit de B-kern van AA Gent plukte. Nauwelijks zeven weken later werd de verbazing nog wat groter toen bleek dat de 32-jarige Fransman alweer andere oorden mocht opzoeken. Columnist Hugo Camps begrijpt er niets van en schiet met scherp in zijn column voor Het Laatste Nieuws.

“Hoe kan het dat je een spits presenteert als geluksbrenger om hem twee maanden later bij het grof vuil te zetten? Is dat goed bestuur? Ik houd het op kwaadaardig amateurisme. Allicht wisten ze bij Club waarom ze Perbet zo graag bij de selectie haalden. Scoren doet hij altijd, vaak beslissend. Zijn conduitestaat bij Charleroi liegt er niet om. En dan nu van de ene op de andere dag overbodig, de tribune in? Waar is het respect?”

”Zou meneer Leko niet iets fatsoenlijker moeten omgaan met spelers die hij zelf gevraagd heeft? Of is de coach van Club al zo blind van succes dat hij zijn eigen aankopen afserveert na twee maanden inlooptijd? Dan is hij sowieso even onbetrouwbaar als het bestuur. Wat Club met Jérémy Perbet uitvreet, is feodaler dan heel West-Vlaanderen ooit geweest is. Het is zelfs vernedering en stigmatisering, in de voetsporen van Ceaucescu. Ivan Leko was nog niet zo lang geleden zelf voetballer. Hij kent de pijn van de verbanning. Alreeds vergeten, meneer de coach? Of mag ik u voortaan scharrelaar noemen?”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws