Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Krijgt Club op Deadline Day een opdoffer van formaat? ‘Bruggeling kan ploegmaat Izquierdo worden’

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

Club Brugge houdt al de hele zomermercato rekening met een vertrek van Bjorn Engels en / of Stefano Denswil, maar mogelijk zit het venijn hem in de staart. Terwijl Engels op weg is naar Olympiakos, leek Denswil – bij gebrek aan concrete aanbiedingen – vrede genomen te hebben met een verlengd verblijf op Jan Breydel. Maar plots klopt Brighton & Hove Albion op de deur…

Moeten we op Deadline Day (tijdelijk) afscheid nemen van Denswil? Als we Het Laatste Nieuws mogen geloven, zou het zomaar kunnen. De krant meldt namelijk dat de Engelse promovendus de 24-jarige centrale verdediger graag voor één seizoen wil huren. De nieuwe werkgever van José Izquierdo zou meteen ook een aankoopoptie in het huurcontract willen laten opnemen. Club zou in dat geval wel nog een deel van de transferrechten behouden, aangezien Denswil nog tot 2020 onder contract ligt.

Dat beide clubs elkaar na de recordtransfer van Joske goed kennen, kan de onderhandelingen vergemakkelijken. Als het effectief tot een uitleenbeurt komt, zal Blauw-Zwart overigens géén vervanger meer in huis halen. Zonder Europees voetbal beschouwen Vincent Mannaert & co een spelerskern met vijf centrale verdedigers meer als voldoende.

Zeker aangezien Ivan Leko bij voorkeur met een driemansdefensie speelt. Als Engels én Denswil vandaag nog verkassen, heeft onze coach nog de keuze uit Benoît Poulain, Saulo Decarli, German Mera, Brandon Mechele en youngster Erhan Masovic.

UPDATE 14.15 uur: OFFICIEEL: Denswil heeft beslissing genomen over zijn toekomst

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws