Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Johan Boskamp verstuurt een stevige waarschuwing naar Club Brugge

Johan Boskamp (analist)

Sinds dit seizoen is Ivan Leko trainer bij Club Brugge. De Kroaat probeert blauw-zwart dezer dagen nog wat meer naar zijn hand te zetten, maar heeft daar vanzelfsprekend tijd voor nodig. Volgens analist Johan Boskamp moet onze nieuwe coach die tijd ook krijgen van het bestuur.

“Ik wist al op voorhand dat Club Brugge niet door die voorrondes zou wandelen”, steekt Boskamp van wal in Het Belang van Limburg. “Daarom vind ik ook dat Verhaeghe en Mannaert die twee competities moeten scheiden in hun beoordeling. Akkoord, als ze nu ook de Europa League zouden mislopen, gaan ze af als een gieter, maar toch mag Leko daar niet het slachtoffer van worden.”

“Dat is als een vlag op een strontschuit en zou nergens op slaan. Of is iedereen vergeten dat Michel Preud’homme vorig jaar nul op achttien haalde in de Champions League? Heeft Club Brugge hem toen aan de deur gezwierd? Natuurlijk niet, want Preud’homme is een grote naam”, gaat de Nederlander verder.

“Bij STVV lukte het ook pas na een maand of zes voor Leko”

Volgens Boskamp moet het bestuur de nieuwe trainer dan ook tijd geven. “Als ze Leko wel op de stenen zouden gooien om de fans te sussen, dan zijn het laffe mensen en maken ze zich belachelijk. Ik zie het niet gebeuren, hoor, Mannaert zet zich daar wel boven.”

“Ivan Leko wil Club ook anders laten voetballen, dat kost tijd. Kijk maar naar zijn periode bij STVV, toen lukte het ook pas na een maand of zes. Maar hij heeft van jongens als Gerkens wel betere voetballers gemaakt. Alleen krijg je bij een topclub minder tijd, bij Brugge moet het sneller gaan. Stel dat Leko een keer of vijf na mekaar zou verliezen, dan krijgen we meteen een ander verhaal. Op dit moment verdient hij gewoon het nodige krediet.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws