Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Jens Teunckens in extremis op weg naar de uitgang bij Club Brugge?

Teunckens en Lynen

Club Brugge heeft op dit moment nog altijd vier doelmannen in zijn A-kern rondlopen: Ethan Horvath, Guillaume Hubert, Ludovic Butelle en Jens Teunckens. Laatstgenoemde is onder Ivan Leko steevast het derde sluitstuk in de pikorde, maar zoekt mogelijk alsnog andere oorden op.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Teunckens dicht bij een overgang naar het Nederlandse Excelsior staat. De huidige nummer 11 uit de Eredivisie wil de 19-jarige goalie van Blauw-Zwart graag voor één seizoen huren.

Wat dan met Ludovic Butelle? De 34-jarige Fransman heeft na twee maanden zoeken nog altijd geen onderdak gevonden. Enkel als Silvio Proto nog naar Olympiakos zou verkassen, wil KV Oostende hem overnemen. Maar die kans is erg klein. Als Ludo vandaag geen nieuwe werkgever vindt, zal hij met Club moeten samenzitten om een oplossing te vinden. Volgens de krant is het ontbinden van zijn contract een reële optie.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws