Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Izquierdo neemt met deze woorden afscheid van Club Brugge

José Izquierdo neemt een selfie

José Izquierdo staat op een zucht van de Premier League. Enkel medische testen en een werkvergunning van de Engelse voetbalbond staan een overgang naar promovendus Brighton & Hove Albion FC nog in de weg. De Colombiaanse sneltrein weet niet wat hem overkomt. 

Zoals vannacht aangekondigd heeft Club Brugge een principeakkoord bereikt met de ploeg van Mathew Ryan en Laurent Depoitre. “Ik wil God en Club Brugge bedanken”, vertelt Joske in een telefonische reactie aan Het Laatste Nieuws. “Dit is een mooie stap in mijn carrière. Jullie zullen mijn grapjes missen, maar met Dennis is de opvolging verzekerd.”

Izquierdo groeide onder Michel Preud’homme uit tot de beste speler op de Belgische velden. De goedlachse flankaanvaller won met Club de beker, de landstitel en de Supercup. In februari werden zijn sterke prestaties als kers op de taart beloond met het winnen van de Gouden Schoen. Zijn laatste speelminuten voor Blauw-Zwart waren op bezoek bij Istanbul Başakşehir, toen hij 20 minuten voor tijd Ahmed Touba mocht vervangen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws