Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Ivan Leko heeft speciaal plannetje voor terugmatch tegen Istanbul Başakşehir’

In Leko we trust (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Net voor de dinsdagavond training in het Fatih Terim-stadion stonden Ivan Leko en Lior Refaelov de Belgische en Turkse pers te woord. Bij onze tegenstander maakten ze zich een beetje zorgen om de rol van informant Igor Tudor, momenteel de trainer van Galatasaray SK. 

Toen de Turkse pers vragen mocht stellen aan de Brugse coach ging het al snel over Igor Tudor, de landgenoot en gewezen ploegmaat van Leko bij Hajduk Split. “Of ik informatie gekregen heb van Igor? Natuurlijk, hij is één van mijn beste vrienden. We praten over alles en dus zeker ook over voetbal en Istanbul Başakşehir.”

“Igor heeft mij de nodige informatie bezorgd en morgen gaan we zien of dat genoeg is om te kunnen winnen”, lacht Leko op de persconferentie. De Turken polsten even naar de inhoud van zijn gesprekken met Tudor, maar onze trainer wilde zijn tactisch plannetje uiteraard niet prijsgeven. Desondanks geraakten ze bij onze tegenstander niet uitgepraat over de coach van Galatasaray SK. “Hoe ik zijn toekomst zie? Dat weten jullie beter dan mij. Het is een toptrainer, maar het is niet altijd eenvoudig bij zo’n grote ploeg.”

Terug naar Brugge. Leko wilde immers nog een woordje kwijt over de analyses van de vorige wedstrijden tegen Başakşehir en Sporting Lokeren. “Het is niet zo extreem als ik op sommige plaatsen lees. Zaterdag was zeker geen perfecte wedstrijd, net zoals het vorige woensdag geen barslechte match was. De waarheid ligt in het midden.” Van nervositeit is er naar verluidt geen sprake. “Druk is er altijd in Club. Je mag je energie niet verliezen door daarover na te denken, je moet focussen op de volgende match. Ik ben niet nerveus, noch relaxed. We weten wat we moeten doen morgen, een resultaat halen”, klinkt het klaar en duidelijk.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws