Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Horvath komt met verzoek voor Club Brugge aanhang

Ethan Horvath (Club Brugge - Anderlecht)

Bij de eerste de beste aanval van Eupen moest Ethan Horvath zich zondagavond al een eerste keer gewonnen geven. De 22-jarige Amerikaan liet zich echter niet uit zijn lood slaan en keepte vervolgens een prima partij. Zo pakte hij net voor de rust uit met een goeie dubbele reflex op pogingen van Akram Afif en Nicolas Verdier. 

“Ik vond dat we het eerste halfuur van de wedstrijd degelijk speelden, maar bij hun eerste kans was het meteen prijs en dat is natuurlijk niet goed voor het vertrouwen”, doet Horvath zijn verhaal op de officiële website. “We gaan die tegengoal zeker nog eens analyseren, want het mag natuurlijk niet dat één splijtende pass genoeg is om onze verdediging voor schut te zetten. Ik weet dat er al veel geschreven is over ons nieuw spelsysteem, maar het lijkt makkelijker voor de buitenwereld. Vooral omdat de ploeg een heel ander systeem gewoon was.”

Onze nummer één komt dan ook met een oproep voor de Brugse aanhang. “Bij deze vraag ik de supporters nog een beetje geduld, want ik weet dat we veel beter kunnen als hetgeen we momenteel laten zien. Persoonlijk ben ik niet ontevreden over mijn prestatie, maar ik ben ervan overtuigd dat het ook met mezelf beter zal gaan naarmate de tijd verloopt. Volgende week staat ons alweer een moeilijke verplaatsing te wachten naar Waregem, maar we hebben vijf dagen tijd om ons daarop voor te bereiden.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws