Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Heeft Club-speler zijn kans verkeken? “Hij viel voor de 2de keer op rij door de mand”

Club Brugge training

Club Brugge kon de voorbije week niet rekenen op Laurens De Bock. Vanwege een kneuzing aan de kuit moest onze 24-jarige linksachter zowel de terugmatch tegen Istanbul Başakşehir als de competitiewedstrijd tegen Eupen aan zich voorbij laten gaan. Zo stond Ahmed Touba tot twee keer toe in de basiself bij Blauw-Zwart, maar echt overtuigen kon ons jeugdproduct niet. 

Dat zag ook Het Laatste Nieuws. “Naast uiteraard drie geconcentreerde centrale verdedigers zijn in een 3-4-3 systeem ook de flanken van groot belang. Die defensie werd zondag geleid door… Timmy Simons. Omdat zowel Benoît Poulain als Stefano Denswil out waren, kon Ivan Leko ook weinig anders. En dus moest tijdens de rust linkerflank Touba plaatsruimen. Na Basaksehir voor de tweede keer op rij door de mand gevallen”, klinkt het in de krant.

Zijn vervanger, Anthony Limbombe, speelde zich daarentegen wél in de kijker. “Na een tijdje op de strafbank omdat hij zich onmogelijk had gemaakt, kreeg hij nu de kans om zich te rehabiliteren. In Leko-taal betekent dat ‘de ploeg vooropzetten’. Zowel op het veld als in de kleedkamer.”

“Het zijn uitzonderingen die daaraan kunnen ontstijgen. Meestal artiesten, die bepalend zijn voor de ploeg. Zo mocht José Izquierdo al eens wat zotter doen dan de rest. Het lijkt erop dat Dennis die x-factor ook heeft. Samen met Marvelous Nakamba nu al de meest geslaagde van de zomertransfers. Uiteraard omwille van zijn vier goals in vier matchen. ‘Dennis the Menace’. Altijd wel ergens dreigend.”

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws