Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Gaat Butelle bij concurrent aan de slag?

Ludovic Butelle redding

Ludovic Butelle wil niet per se weg bij Club Brugge, maar de doelmannen pikorde van Ivan Leko liegt er niet om: Horvath – Hubert – Teunckens. Mogelijk vindt de 34-jarige Fransman één dag voor de transfer deadline alsnog een oplossing om aan spelen toe te komen. 

Volgens Het Nieuwsblad is de kans bestaande dat Butelle straks naar KV Oostende trekt. Eerste doelman Silvio Proto heeft immers een persoonlijk akkoord met Olympiakos. In het geval dat de ex-keeper van Anderlecht naar Griekenland trekt, overwegen Marc Coucke en Luc Devroe om de Brugse doelman naar de Versluys Arena te halen.

Hoe dan ook is het nog lang niet zeker dat de transfer van Proto effectief plaatsvindt. Eerst en vooral willen Besnik Hasi & co de keeper gratis binnenhalen, terwijl KVO nog een transfersom verwacht. Daarnaast is er het gezin van Proto, dat niet meteen staat te springen voor een verhuis naar Piraeus.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws