Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Furieuze Leko laat zich uit over zijn grootste teleurstelling tegen Başakşehir

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

Club Brugge is uitgeschakeld in de derde voorronde van de Champions League, waardoor binnen twee weken de laatste voorronde op weg naar de Europa League wacht. Ivan Leko was achteraf niet te spreken over de prestatie van zijn manschappen. 

“Het was géén goeie wedstrijd”, opent onze coach bij Sporza Radio. “Tegen deze ploeg moet je een topwedstrijd spelen en dat is niét gebeurd. Ik ben ontgoocheld en teleurgesteld. De doelpunten die we tegen krijgen, daar hebben we de beelden 100 keer van gezien. Het was ook constant 7 tegen 4 of 6 tegen 3 in onze box, er was altijd gevaar.”

“Başakşehir is een goeie ploeg, maar mijn grootste teleurstelling was het gebrek aan fighting spirit bij ons. Tijdens alle trainingen en wedstrijden heb ik passie gezien en felle duels. Vandaag zetten we geen stap voorwaarts, maar een achterwaarts. We hadden meer persoonlijkheid, passie en energie in deze match moeten steken.”

Ondanks de 0-4 zege op Sporting Lokeren maakte Club nooit aanspraak op een overwinning op bezoek bij de Turkse vicekampioen. “Sommigen denken dat we na onze ruime overwinning op Daknam FC Barcelona zijn, maar we zijn nog helemaal nergens”, besluit Leko.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws