Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Engels krijgt er stevig van langs na transfer richting Olympiakos: “Ondankbare gast”

Bjorn Engels (Club Brugge - Sint-Truiden)

Het was al een hele zomer duidelijk dat Bjorn Engels Club Brugge wilde verlaten, maar de centrale verdediger moest tot de laatste dag van de mercato wachten om zijn gewenste transfer gerealiseerd te zien worden. Bij gebrek aan concrete interesse uit de Premier League werd het Olympiakos.

En met die bestemming hebben heel wat Club-fans het moeilijk. De Griekse topclub mag dan wel Champions League spelen dit seizoen, hun competitie vinden we in de UEFA-ranking pas op de dertiende plaats terug, oftewel vijf plaatsen lager dan de Belgische. Op sociale media zijn de reacties dan ook erg scherp.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws