Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit zijn de mogelijke tegenstanders van Club Brugge in de laatste Europa League voorronde

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

Club Brugge ging voor een tweede opeenvolgende Champions League campagne, maar Istanbul Başakşehir bleek een maatje te groot. Geen ramp, aangezien het kampioenenbal dit seizoen geen must was voor Blauw-Zwart. De Europa League is dat daarentegen wél.

Omstreeks 13 uur wordt er in Nyon geloot voor de vierde en laatste voorronde op weg naar de groepsfase van de Europa League. Club Brugge zal daarbij als reekshoofd uitkomen tegen één van onderstaande 22 tegenstanders. Onder het lijstje lichten we alvast enkele opvallende potentiële opponenten toe.

Mogelijke tegenstanders Club Brugge in laatste voorronde Europa League

Panathinaikos (Gri)
Maritimo Funchal (Por)
Rosenborg (Noo)
Hajduk Split (Kro)
Sheriff Tiraspol (Mol)
Apollon Limassol (Cyp)
FC Oleksandriya (Oek)
Videoton (Hon)
Rode Ster Belgrado (Ser)
Skënderbeu (Alb)
FC Utrecht (Ned)
AEK Athene (Gri)
SC Rheindorf Altach (Oos)
AEK Larnaca (Cyp)
FH Hafnarfjördur (IJs)
Viitorul Constanta (Roe)
NK Osijek (Kro)
Vardar Skopje (Mac)
NK Domzale (Slo)
Östersunds FK (Zwe)
Shkendija Tetovo (Mac)
Suduva Marijampole (Lit)

Eerst en vooral is het opvallend dat er nog heel wat verraderlijke ploegen bij zijn. Denk maar aan pakweg Panathinaikos, AEK Athene, Maritimo, Hajduk Split en Rode Ster Belgrado. Club kan ook tegen FC Oleksandria uitkomen, de Oekraïense eersteklasser die in de voorbereiding met 0-3 geklopt werd.

Of wie weet wordt het wel SC Rheindorf Altach, de Oostenrijkers die AA Gent donderdagavond uitschakelden. Daarnaast behoren heel wat onbekende namen en verre verplaatsingen tot de mogelijkheden. Al is ook een tripje naar onze noorderburen van FC Utrecht een optie. De play-offronde van de Europa League wordt afgewerkt op 17 en 24 augustus.

UPDATE 10.00 uur: Na de preloting komt de tegenstander van Club Brugge uit volgend lijstje met vijf tegenstanders: Maritimo (POR), Rode Ster Belgrado (SRB), AEK Athene (GRE), Osijek (CRO) of Skendija (MKD).

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws