Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit wordt zo goed als zeker de nieuwste aanwinst van Club Brugge

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Club Brugge haalde in het tussenseizoen al heel wat nieuwe spelers naar het Jan Breydelstadion, maar de transferhonger van blauw-zwart is nog niet gestild. Zo is er een nieuwe inkomende transfer in de maak.

Als alles volgens plan verloopt, wordt Saulo Decarli (25) de nieuwste aanwinst van Club Brugge. Het Laatste Nieuws meldt dat de Zwitserse verdediger, die sinds deze ochtend meetraint met de troepen van Ivan Leko, in principe zal worden aangetrokken.

Donderdag legde Decarli reeds zijn medische testen af, ondertussen onderhandelt Club Brugge met Eintracht Braunschweig over een definitieve transfer. Volgens de krant kan Decarli in het Jan Breydelstadion een contract voor de komende drie seizoenen ondertekenen.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws