Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Dit is de laatste stand van zaken in de uitgaande transferdossiers van Denswil en Engels

Touba en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

Het beloven nog drukke dagen te worden voor Vincent Mannaert, de algemeen manager van Club Brugge. Na het vertrek van Gouden Schoen José Izquierdo, hangt namelijk ook het vertrek van Bjorn Engels en Stefano Denswil nog in de lucht.

Club Brugge maakte met beide spelers afspraken omtrent een eventuele transfer. Mits een goed bod, zal blauw-zwart zijn centrale verdedigers niets in de weg leggen. Maar iets meer dan een week voor het einde van de transferperiode spelen Denswil en Engels nog steeds bij Club.

Volgens Het Laatste Nieuws zit er weinig beweging in de dossiers van de twee verdedigers. Engels heeft contacten met Stoke City en Sampdoria, maar die zijn voor Club Brugge niet concreet en voldoende genoeg. Rond Denswil blijft het de jongste dagen al helemaal stil. Afwachten dus maar…

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws