Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deze speler wil via Club Brugge naar het WK in Rusland: “Het is zijn droom”

Club-spelers juichen (KSV Oudenaarde - Club Brugge)

Club Brugge speurt nog volop naar versterking. Eén van de spelers die naar blauw-zwart lijkt te komen, is Saulo Decarli (25). De Zwitserse verdediger trainde deze week al mee in het Jan Breydelstadion en een transfer lijkt in de maak. Decarli wil duidelijk een stap vooruitzetten in zijn carrière.

“Hij wil vooruit en heeft zijn eigen wil”, vertelt Braunschweig-watcher Thomas Fröchlich in Het Laatste Nieuws. “Een grote drijfveer om een stap hogerop te maken, is het feit dat hij nu ook Zwitsers A-international wil worden. Zijn droom is het WK. De bondscoach zei hem dat hij daarvoor echter eerst op het hoogste niveau moet spelen.”

Norwich informeerde, maar Decarli zag een overgang naar de Engelse tweedeklasser niet zitten. De Zwitser hoopt zich duidelijk op het hoogste niveau te bewijzen. Het feit dat Club Brugge nog steeds in de running is voor een plaats in de poules van de Europa League, kan en zal meespelen in zijn keuze.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws