Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Deze 6 spelers mogen nog deze maand hun koffers pakken bij Club Brugge’

Club Brugge training

De spelerskern van Club Brugge is op dit moment veel te ruim, waardoor de loonlasten erg hoog liggen. Het moge dan ook duidelijk zijn dat Blauw-Zwart in augustus nog heel wat spelers zal zien vertrekken.

Volgens L’Avenir is er nog versterking op komst op Jan Breydel, maar zal de beweging langs uitgaande zijde veel groter zijn. De Waalse krant spreekt van een zestal dat in de maand augustus mag vertrekken.

In het geval van Tomás Pina en Ricardo van Rhijn was dat al langer duidelijk. Zij staan zelfs niet op de ploegfoto of officiële spelerslijst op de clubwebsite. Voor onze Gouden Schoen José Izquierdo wordt er dan weer eerstdaags een doorbraak verwacht in zijn miljoenentransfer.

Ook nog een handvol uitleenbeurten?

Daarnaast gaf Vincent Mannaert eerder deze week al aan dat ook Stefano Denswil en Bjorn Engels niets in de weg gelegd wordt bij een correct bod. En tot slot zou ook Abdoulay Diaby ‘geen nee’ zeggen tegen een vertrek, aangezien de Franse Malinees niet meteen bovenaan in de pikorde van Ivan Leko staat.

Niet vernoemd door het medium, maar eveneens potentiële vertrekkers: Ludovic Butelle, Carlos Strandberg, Anthony Limbombe en Dorin Rotariu. In het geval van de laatste drie behoort een uitleenbeurt eveneens tot de opties.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws