Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil ontroostbaar tijdens gesprek met Vandenbempt: “Wat denk je nu zelf?”

Club Brugge is er woensdagavond niet in geslaagd om het 3-3 gelijkspel uit de heenmatch tegen Istanbul Başakşehir recht te trekken. Blauw-Zwart ging namelijk kansloos met 2-0 onderuit in het Fatih Terim Stadion. Stefano Denswil was na afloop diep teleurgesteld over de prestatie van zichzelf en zijn ploegmaats. 

“Dit is hartstikke pijnlijk!”, opent onze centrale verdediger, die er niet goed uitzag bij de tegendoelpunten van Emmanuel Adebayor en Edin Višća. “We kwamen immers met het gevoel dat er hier nog wel wat te halen viel. Zeker na die 0-4 overwinning op Lokeren. Maar ik denk niet dat we veel hebben laten zien. Het lukte gewoon allemaal niet. We konden de bal niet eens vijf keer rondspelen in de ploeg. Misschien hadden we wel meer lef moeten tonen.”

Vervolgens polste interviewer Peter Vandenbempt naar de grootte van de teleurstelling bij Denswil: “Geen Champions League voor Club Brugge. Is dat een grote ontgoocheling of is de Europa League alles bij elkaar meer geschikt?” Een vraag die de Nederlander als volgt pareerde: “Wat denk je zelf?”

Vandenbempt haalde z’n schouders op: “Ik weet niet of het leuk is om in de Champions League te voetballen als je voelt dat je machteloos bent?” Denswil moest niet lang nadenken over zijn antwoord: “Natuurlijk is dat leuk. Dat is iets waar je als kind van droomt en je krijgt ook niet elk jaar de kans om in de Champions League te voetballen. En als je er dan zo dichtbij bent en je hebt maar zo weinig gegeven, dan is het wel zuur”, klinkt het bij Sporza Radio.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws