Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil kondigt met hilarische video verlengd verblijf bij Club Brugge aan

Nakamba en Denswil duim omhoog (Club Brugge - Standard)

Stefano Denswil kon op de laatste dag van de transfermarkt plots op concrete interesse van Brighton & Hove Albion rekenen. De 24-jarige centrale verdediger overwoog een uitleenbeurt naar de Premier League, maar verkiest uiteindelijk een verlengd verblijf bij Club Brugge. 

“Ik stond open voor gesprekken met andere ploegen”, geeft Denswil toe op de officiële website. “Daarom ben ik ook afgereisd naar Brighton. Het blijft mijn ambitie om ooit de opstap te maken naar een hoger niveau. Alleen moeten alle partijen zich daar in kunnen vinden, wat nu niet het geval was. Ik heb nog een langdurige overeenkomst bij Club en heb het hier sinds mijn komst steeds erg naar mijn zin. Morgen sta ik opnieuw op het trainingsveld in Brugge en daar zal ook mijn volledige focus naartoe gaan.”

Op Instagram pakte Denswil uit met een filmpje van Leonardo DiCaprio als personage Jordan Belfort in de bekende film The Wolf of Wall Street. Onderstaand de beelden.

I got an announcement to make…. #SD24 🔵⚫️

Een bericht gedeeld door Stefano Denswil (@stefanodenswil) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws