Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Denswil doet de wenkbrauwen fronsen met opmerkelijke video: “Volgens mij ben ik gewoon fit”

Stefano Denswil, blessure of transferitis

Stefano Denswil en José Izquierdo waren voor de competitiematch tegen Eupen twee opvallende afwezigen in de selectie van Club Brugge. “In vergelijking met de match in Istanbul vallen Denswil en Izquierdo geblesseerd uit”, klonk de uitleg op de officiële website. Hier en daar klonk echter dat het om ‘transferblessures’ ging. 

Op Instagram gooit de Nederlandse verdediger alvast nog wat olie op het vuur. “Volgens mij ben ik gewoon fit”, schrijft Denswil bij een filmpje van zijn intense workout. De hamvraag is nu natuurlijk wat de échte reden is voor de niet-selectie van Stefano tegen de Panda’s

Volgens mij ben ik gewoon fit 😉

Een bericht gedeeld door Stefano Denswil (@stefanodenswil) op

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws