Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Degryse uitermate streng voor Bruggeling: “Op deze manier mag hij een transfer vergeten”

Marc Degryse (analist)

Club Brugge kende woensdagavond een lastige avond in het Fatih Terim Stadion. Istanbul Başakşehir bleek immers een maatje te groot en won overtuigend met 2-0 na doelpunten van Emmanuel Adebayor en Edin Višća. Marc Degryse spaarde achteraf zijn kritiek niet. 

Stefano Denswil was in de heenwedstrijd nog de absolute uitblinker met twee vrijschopdoelpunten, maar in de terugmatch kon ook hij het tij niet keren tegen de Turken. “Denswil was vorige week nog zeer scherp, maar dat was hij nu allesbehalve. Zeker bij het eerste doelpunt (kopbal Adebayor, nvdr) gaat hij zwaar in de fout”, oordeelt Degryse.

“Als Hamburg in de tribune zat voor hem, dan zullen ze hem zeker niet nemen”, besluit de analist bij Q2. De Duitsers tonen al enige tijd belangstelling in onze centrale verdediger. Tijdens de heenmatch was er zelfs een onderhoud tussen Vincent Mannaert en een delegatie van HSV. Al zijn er ook nog enkele andere clubs geïnteresseerd in onze Nederlander.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws