Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

‘Deal in kannen en kruiken: Perbet heeft nieuwe ploeg beet’

Jérémy Perbet (Club Brugge - AZ)

Op 1 juli verraste Club Brugge vriend en vijand door Jérémy Perbet uit de B-kern van AA Gent weg te plukken. Nog geen maand later verbaast Blauw-Zwart de voetbalwereld opnieuw door alweer afscheid te nemen van de 32-jarige Fransman. 

Hoe het zover is kunnen komen? “De transfer van Perbet was een weloverwogen keuze”, benadrukt Vincent Mannaert. “Het zag er op een bepaald moment naar uit dat we zowel Diaby als Wesley zouden missen tot september. En dan hebben we de keuze gemaakt om een extra spits te halen, wetende dat we er bij de terugkeer van Diaby en Wesley mogelijk eentje te veel zouden hebben. Jérémy heeft een contract bij Club en dat zullen wij respecteren, maar ik kan me inbeelden dat hij meer aan spelen wil toekomen”, aldus onze CEO in Sports Late Night.

Perbet had verschillende opties in de Jupiler Pro League, maar heeft volgens Het Laatste Nieuws definitief gekozen voor KV Kortrijk. De Franse spits wordt naar verluidt voor één seizoen verhuurd, zónder aankoopoptie. In het Guldensporenstadion moet de Brugse huurling Idriss Saadi doen vergeten. Yannis Anastasiou had tot dusver weinig aanvallende opties bij De Kerels en de kans is dan ook groot dat Perbet er veel minuten zal maken.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws