Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Deadline voor Club Brugge: “Deze week of we blazen de transfer af”

Vincent Mannaert (Club Brugge)

Als José Izquierdo woensdag een werkvergunning voor de Premier League krijgt, staat niets nog een overgang naar Brighton & Hove Albion in de weg. In dat geval kan Club Brugge al zeker 15 miljoen euro op de bankrekening bijschrijven (+ mogelijk nog eens 3 miljoen euro aan bonussen). Vervolgens gaat Blauw-Zwart met de centen uit de Premier League nog op zoek naar versterking. 

Eén van de concrete transferdoelwitten is Martín Benítez. De polyvalente aanvaller van Independiente wordt al een tijdje aan Club gelinkt, maar een officieel bod bleef tot dusver uit. De 23-jarige Argentijn zou minstens 3 miljoen euro moeten kosten.

Adrian Castellanos, de makelaar van Benítez, laat intussen weten dat Vincent Mannaert & co snel in actie moeten schieten. “Deze week zou er een aanbieding van Club Brugge moeten komen. Als die er niet komt, dan wil ik dat Club Brugge de zaak afblaast zodat ik kan onderhandelen met een andere ploeg”, klinkt het klaar en duidelijk in een Argentijns radioprogramma.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws