Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Zulte Waregem en Club Brugge

Anthony Limbombe (Westkapelle - Club Brugge)

Op de derde speeldag van de Jupiler Pro League verdedigt Club Brugge zijn maximum op het veld van Zulte Waregem. De bekerwinnaar begon ook aan de competitie met zes op zes en staat op doelsaldo nog voor Club in het klassement.

Ivan Leko kan aan de Gaverbeek nog altijd niet rekenen op de geblesseerden Poulain, De Bock en Acolatse. Wesley is wel opnieuw fit, maar de Braziliaan zit nog op de bank. Ivan Leko pakt wel uit met enkele verrassingen. Zo is er geen spoor van Engels en Refaelov in de basiself, Simons en Vanaken staan verrassend genoeg wél aan de aftrap. Daarnaast staan ook Denswil en Limbombe zoals verwacht in de ploeg.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Mechele, Simons, Denswil – Palacios, Vormer, Nakamba, Limbombe – Vanaken – Vossen en Dennis

Bankzitters: Hubert, Engels, Touba, Vanlerberghe, Refaelov, Diaby en Wesley

Op de tribune: Teunckens en Mera

Opstelling Zulte Waregem

Bostyn – De fauw, Heylen, Derijck, Hamalainen – De Sart, Oldrup Jensen, Kaya – Olayinka, Leya Iseka en De Pauw

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws