Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Istanbul Başakşehir en Club Brugge

Emmanuel Dennis in actie (Club Brugge - AZ)

Club Brugge staat woensdagavond voor een aartsmoeilijke opdracht. Na de 3-3 uit de heenmatch heeft Blauw-Zwart procentueel gezien slechts 17,9% om alsnog door te stoten naar de vierde en laatste voorronde van de Champions League. Tenzij er opnieuw een doelpuntenrijk gelijkspel komt, moet Club op bezoek bij de Turkse vicekampioen winnen om nog kans te maken op het kampioenenbal.

Niet evident, zeker als je weet dat Istanbul Başakşehir al 24 wedstrijden op rij niet meer verloor in het Fatih Terim Stadion. De Turkse president Erdoğan heeft er alvast een goed oog in. Hij is vanavond één van de opvallende aanwezigen.

Zoals vanmorgen aangekondigd speelt Club Brugge met nagenoeg dezelfde basiself als tegen Sporting Lokeren. Enkel Laurens De Bock is er vanwege een kneuzing aan de kuit niet bij. Ahmed Touba neemt zijn plaats in. Dion Cools, Jordi Vanlerberghe en Jens Teunckens vallen af en moeten plaatsnemen op de tribune. De wedstrijd is vanavond live te volgen om 19.45 uur op Q2 en Proximus TV.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Denswil, Engels, Mechele – Touba, Nakamba, Vormer (c), Palacios – Dennis, Refaelov en Vossen

Bankzitters: Hubert, Simons, Vanaken, Izquierdo, Vlietinck, Perbet en Diaby

Op de tribune: Cools, Vanlerberghe en Teunckens

Opstelling İstanbul Başakşehir

Volkan – Caicara, Attamah, Epureanu, Clichy – Tekdemir, Emre – Visca, Mossoró, Elija – Adebayor

Alles wat je moet weten over Başakşehir – Club in 30 seconden

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws