Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

De 11 namen bij Club Brugge en Standard

Ruud Vormer (Westkapelle - Club Brugge)

Club Brugge wil zondagnamiddag de Europese optater tegen AEK Athene doorspoelen tegen Standard. Om even goed te doen als leider Sporting Charleroi moet Blauw-Zwart de drie punten thuis zien te houden tegen de Rouches

Zowel bij Club als Standard enkele verrassingen in de selectie. Zo zijn zomeraanwinst Decarli en Perbet er wel bij, maar ontbreken Mera, Vanlerberghe en Engels. Dennis is dan weer geblesseerd. Bij de bezoekers blinken nog meer grote namen uit in afwezigheid. Zo doet Sá Pinto straks sowieso geen beroep op Edmilson, Kosanovic, Belfodil en Goreux.

Leko dropt de van Eintracht Braunschweig overgekomen Decarli meteen in de basis. Limbombe krijgt de voorkeur op links, Cools op rechts. Voorin kiest onze coach voor het duo Diaby – Wesley. Vossen, Refaelov, Palacios en De Bock moeten plaatsnemen op de bank.

Opstelling Club Brugge

Horvath – Denswil, Decarli, Mechele – Limbombe, Nakamba, Vormer, Cools – Vanaken, Diaby en Wesley

Bankzitters: Hubert, Simons, Palacios, De Bock, Vossen, Refaelov en Perbet

Op de tribune: Teunckens en Vlietinck

Opstelling Standard

Ochoa – Fai, Scholz, Laifis, Pocognoli – Agbo, Bokadi Bope – Dossevi, Mpoku, Ndongala en Raman

Bankzitters: Gillet, Emond, Marin, Luchkevych, Carlinhos, Luyindama en Djenepo

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws