Club Brugge nieuws
©BlauwZwartfans

Daarom wil Club Brugge nog een achtste centrale verdediger in huis halen

Denswil - Claudemir - Engels

Op dit moment telt de spelerskern van Ivan Leko héél wat centrale verdedigers. Geen overbodige luxe als je een systeem met drie centrale verdedigers hanteert, maar Club Brugge is van plan om nog maar eens een extra mandekker in huis te halen. Waarom?

Op dit moment kan Leko al rekenen op Bjorn Engels, Stefano Denswil, Benoit Poulain, Brandon Mechele, German Mera, Erhan Masovic en Timmy Simons. Als daar nu ook nog eens Saulo Decarli bijkomt, beschikt Club over maar liefst acht (!) centrale verdedigers.

Volgens Het Laatste Nieuws redeneert men in het Jan Breydelstadion echter iets anders. Het bestuur gaat ervan uit dat Engels en/of Denswil nog voor het einde van de transferperiode weg zullen zijn, dat Masovic nog te groen achter de oren is en dat Simons eigenlijk niet meer aan spelen zou mogen toekomen.

Op die manier blijven er zelfs met Decarli slechts vier centrale verdedigers over, inclusief Mera, die nog wat tijd nodig heeft om zich aan te passen. Bovendien anticipeert Club ook op eventuele blessures bij Poulain, die de laatste tijd wel vaker in de lappenmand lag.

Reacties

Laatste nieuws

32,000FansLike
10,600VolgersVolg
1,564VolgersVolg

Populair Deze Week

Laatste Nieuws